Stadstimmerman

20160612_153033De Stadstimmerman maakt tuinmeubelen van Frans eikenhout, dat zonder behandeling tientallen jaren meegaat.

Alle artikelen worden op bestelling en op maat gemaakt en variaties zijn bespreekbaar. Het assortiment zal geleidelijk worden uitgebreid, dus ga zeker eens kijken bij Stadstuinderij Piushaven om te zien en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Plantenbakken

2016-06-02 Rechthoekige bak tussen tegels StadstuinderijPlantenbakken van Frans eikenhout zijn zodanig op maat gemaakt van standaard stoeptegels. Daardoor zijn ze erg geschikt om een geveltuin mee aan te leggen.

2016-06-02 Vierkante bak tussen tegels StadstuinderijUiteraard zijn allerlei variaties op maat mogelijk, zoals ook een vierkante plantenbak van 2 x 2 tegels (60 x 60 cm) of 3 x 3 tegels (90 x 90 cm).

De kleinste plantenbak is 1 tegel breed en 3 tegels lang (30 x 90 cm), zodat deze precies past als u 3 stoeptegels uit de grond haalt.

Vanaf €25,-.

 

Stoelenstoel stadstimmerman

Tuinstoelen van Frans eiken, die tevens kunnen dienen als mini-berging.

De hoogte en zittingdiepte kunnen op maat worden gemaakt en armleuningen kunnen naar wens worden toegevoegd.

Ook mogelijk als twee- of driezitsbank.

Op bestelling en vanaf €125,-.

 

plantenrek stadstimmerman

Plantenrekken

Dit plantenrek van Frans eikenhout biedt plaats aan een flink aantal potten. Meerdere rekken kunnen aansluitend naast elkaar staan, want ze kunnen ook met de smalle 'bovenkant' op de grond staan.

Vanaf €65,-.

Snijplanken

Vanaf €7,50.

Flessenopener

Eigen ontwerp van de Stadstimmerman.

€3,50.

Share